Mijn naam is Nicole, moeder van drie prachtige kinderen die een grote rol en inspiratiebron zijn voor Mimmie sieraden. De band tussen een moeder en haar kind is vanaf het prille begin van onschatbare waarde en geeft een bijzonder gevoel van liefde, geluk en hoop. Het verhaal van iedere moeder is uniek en tekent haar voor de rest van haar leven.

Om deze herinneringen tastbaar te maken maak ik geboorte-moedermelk-, en herinneringssieraden. Dit doe ik met heel veel liefde, creativiteit en passie voor het ambacht en alle bijzondere verhalen.  

In deze webshop vind je naast hangers ook ringenoorbellen en armbanden die je door mij kunt laten personaliseren met moedermelk, haar, as en/of gekleurde hars. Alle sieraden worden gemaakt uit het eerste gehalte zilver (925), 14 en 18 karaats goud en worden verrijkt met echte diamatjes.
 
Dat de vreugde van de geboorte van een kind ook een keerzijde kan hebben behoort helaas ook tot de harde werkelijkheid. De leegte die achterblijft na het verlies van een kindje of dierbare voelt eenzaam en zwaar en lijkt uitzichtloos. Ook in deze levensfase kan Mimmie sieraden voor een mooie tastbare herinnering zorgen. Denk hierbij aan een ontwerp waarin as, haar en/of moedermelk verwerkt kan worden.  
 
Heb je een speciale wens voor een uniek en persoonlijk sieraad? Neem vrijblijvend contact met mij op en samen zullen we alle mogelijkheden bespreken. Wanneer we een ontwerpfase starten zal ik proberen alle stappen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Klik hier voor een aantal veelgestelde vragen waar ik hopelijk passende antwoorden op kan geven.  

wist je ook dat je aanwezig mag zijn tijdens het vullen van jou juweeltje? Mail mij gerust of het past in onze agenda!
 
Veel liefs Nicole, Mimmie sieraden

 

MADE WITH LOVE, WEAR IT WITH PRIDE

 

Ondertaande foto: Carolien Spoor, één van de trotse dragers van Mimmie sieraden.

 

 

Gastenboek

  • 24-10-2020 - Gister mijn mooie hartjes hanger met borstvoeding en haartjes van...  lees meer
  • 23-10-2020 - Wow! Wat ben ik blij met mijn mooie sieraad. Zo...  lees meer
  • 12-10-2020 - Lieve Nicole,

    Wat ben ik onwijs blij met mijn prachtige moedermelk...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2020 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel