LOVE ring goud

Vorige Artikel 27 van 27

Deze ring is verkrijgbaar vanaf  € 799,00 en uitlsuitend te bestellen tijdens een bezoek aan het atelier.

Deze Mimmie ring is een iconische design uit de collectie van Mimmie sieraden. Deze stijlvolle ring in 14-karaats goud kan een door jouw gewenst aantal hartjes bevatten en gevuld worden met jouw moedermelk. Een prachtige herrinnering aan de bijzondere tijd die jij samen met je kindje(s) hebt ervaren tijdens het geven van borstvoeding. 

Details:
- Goud (14-karaats).
- Dikte 4mm.
- Inclusief gravering: max 22 karakters

 

Op deze foto zie je een van de ringen uit mijn bijzondere portfoliocollectie.

Heb jij speciale wensen of zie jij graag aanpassingen aan een bestaand ontwerp? De mogelijkheden zijn eindeloos en elk even bijzonder! We ontwerpen samen het sieraad van jou dromen en maken een bijzondere herinnering tastbaar voor het leven. In deze online agenda plan je eenvoudig en snel een afspraak in op een voor jou geschikte dag en tijd. Met heel veel liefde en plezier ontvang ik je in mijn atelier in Vianen en zal ik je persoonlijk adviseren over diverse materialen, edelstenen en diamanten; bespreken we de mogelijkheden van DNA verwerking én ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw verhaal en welke wensen ik mag verwerken in jouw one-of-a-kind ontwerp.

Heb je vragen over de collectie, de mogelijkheden of over je bezoek aan het atelier?
 Neem dan gerust contact met mij op door een WhatsApp bericht of een e-mail te sturen. Op deze pagina lees je meer over mijn werktijden, telefonische bereikbaarheid en planning. Ik probeer je bericht zo snel mogelijk, en het liefst binnen 48 uur, te beantwoorden.

 

Liefs Nicole,
Mimmie sieraden

 

© 2016 - 2022 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel