‘Golden lining’ goud

Vorige Artikel 14 van 15 Volgende
€ 599,00 (inclusief btw)

Deze bijzondere hanger heeft een bijzonder verhaal. Een verhaal dat helaas niet op zichzelf staat en waardoor we als vrouw en mama keer op keer gewezen worden op onze zegeningen. De gezondheid van mama's (to-be), kinderen krijgen, borstvoeding geven...het zijn los van elkaar al ingrijpende en emotionele ontwikkelingen die we doormaken. Maar wat als deze reis wordt overschaduwd door een donkere wolk, een ziekte die alles op z'n kop zet? 1 op de 7 vrouwen wordt geraakt door deze allesomvattende ziekte; borstkanker.

Wat als deze rotziekte je treft op het moment dat jij in de kracht van je leven staat, de oermoeder in jou is geboren en je hele bestaan in het teken staat van jullie pasgeboren kindje?
Je haalt kracht en positiviteit uit woorden van lieve vrienden en familie, de blije gezichtjes van je kind(jes) én uit de medische ontwikkelingen die inzicht geven in jouw kansen, jullie toekomst.


(Lees meer over de totstandkoming van dit bijzondere design op onze blog pagina)

In deze hanger verwerken we met liefde - de laatste - borstvoeding die jij jouw kindje zo graag had willen (blijven) geven. We proberen deze gitzwarte pagina met een laagje goud te omranden door jou iets tastbaars te geven, iets om met trots te dragen en je te herinneren aan mooie en warme momenten samen met je kindje(s).
 

Wanneer je deze hanger besteld, zullen wij € 50,00 overmaken naar stichting Pink Ribbon Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker.

Zij aan zij tegen borstkanker


Details

- Goud (14-karaats).
- Afmeting van de hanger  is +/- 30mm
- Inclusief collier!


Heb je een vraag, speciale wens of wil je op bovenstaande reageren? Neem dan gerust contact met ons op.

© 2016 - 2021 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel