Blossom oorhangers goud

Vorige Artikel 21 van 27 Volgende

Deze oorhangers zijn verkrijgbaar vanaf  €1089,00 en uitlsuitend te bestellen tijdens een bezoek aan het atelier.

Prachtige Blossom oorhangers in 14-karaats geelgoud met echte rhodochrosiet (getrommelde) edelstenen. Deze mooie roze hangers zijn verrijkt met een DNA-bakje waarin moedermelk verwerkt kan worden. Een echt showstopper met bijzonder helende krachten. Rhodochrosiet heeft, naast dat het een geweldige kleur en uitstraling heeft, ook nog een bijzondere werking op je lichaam, stemming en gezondheid. Edelstenen van rhodochrosiet hebben een postitieve werking op het (4e) hart chakra en dragen bij aan een positieve, liefdevolle en vrolijke stemming.

Details
- geelgoud (14-karaats).
- lengte hanger: 6 cm
- afmeting DNA-bakje 6mm
- deze edelstenen niet blootstellen aan teveel water


Op deze foto zie je een selectie sieraden uit mijn bijzondere portfoliocollectie.

Heb jij speciale wensen of zie jij graag aanpassingen aan een bestaand ontwerp? De mogelijkheden zijn eindeloos en elk even bijzonder! We ontwerpen samen het sieraad van jou dromen en maken een bijzondere herinnering tastbaar voor het leven. In deze online agenda plan je eenvoudig en snel een afspraak in op een voor jou geschikte dag en tijd. Met heel veel liefde en plezier ontvang ik je in mijn atelier in Vianen en zal ik je persoonlijk adviseren over diverse materialen, edelstenen en diamanten; bespreken we de mogelijkheden van DNA verwerking én ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw verhaal en welke wensen ik mag verwerken in jouw one-of-a-kind ontwerp.

Heb je vragen over de collectie, de mogelijkheden of over je bezoek aan het atelier?
 Neem dan gerust contact met mij op door een WhatsApp bericht of een e-mail te sturen. Op deze pagina lees je meer over mijn werktijden, telefonische bereikbaarheid en planning. Ik probeer je bericht zo snel mogelijk, en het liefst binnen 48 uur, te beantwoorden.

 

Liefs Nicole,
Mimmie sieraden

© 2016 - 2022 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel