Nature ring goud

Vorige Artikel 19 van 21 Volgende
€ 1.979,00 (inclusief btw)

 

Nature 
De NATURE RING is een prachtig setje met een inzet voor moedermelk (die jij zelf kunt vullen!) en mooie blaadjes maken het geheel af. Geinspireerd op moeder natuur en een fijne natuurlijke bevalling, al is het natuurlijk een mooi aandenken die symbool kan staan voor elke zwangerschaps- en bevallingservaring. Daarbij geeft de inzet met jouw eigen moedermelk een extra symboliek; voor die intieme momenten tijdens het voeden van jouw kindje. En wil je jouw ring nóg unieker maken? Een blaadje minder is zeker een optie, of voeg een extra blaadje toe of zelfs een mooie edelsteen als geboortesteen of diamant!

Push present ofwel baargoud
Er wordt gezegd dat het geven van een push present al vele jaren bestaat in Engeland. Zou zo Koningin Elizabeth een mooi boeket rozen en Champagne van haar man hebben gekregen. En in India krijgt de moeder in de zevende maand van haar zwangerschap, tijdens een ceremonie genaamd Godh Bharai, voornamelijk cadeau’s voor haarzelf. 
Jouw prachtige baby is natuurlijk het mooiste cadeau dat je je kon wensen. Toch is het gezegde ‘dat was een hele bevalling’ er niet voor niks! Een bevalling heeft zeker fysiek, en ook mentaal, een hele impact op (kersverse) moeders. Met die insteek geven partners tegenwoordig steeds vaker baargoud als een vorm van waardering en bewondering aan de moeder voor wat zij heeft meegemaakt tijdens de zwangerschap en bevalling.


Details
- geelgoud (14-karaats).
- dikte ring 2mm moois maffief en dik.
- afmeting DNA-bakje 5mm - De ring band is 2 mm dik massief!
- dit zijn 2 ringen.

 

© 2016 - 2022 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel