mijn love

Vorige Artikel 4 van 21 Volgende
€ 1.499,00 (inclusief btw)

deze prachtige ring is met de hand gemaakt uit het mooie 14 karaats geelgoud, De ring is gezet met een prachtige fancy roosgeslepen Diamant van 8 mm. deze bloem is totaal 12 mm, de ring band is 2 mm. een prachtige herinnering aan jullie mooie tijd. Dezwe ring is nu maat 17 maar kan worden aangepast...

Een fancy diamant is een diamant die zijn kleur op een natuurlijke manier gekregen  herft, deze zijn niet kunstmatig behandeld. 

Wie net is bevallen heeft het mooiste cadeau al in handen. Je kleintje is geboren! Maar tegenwoordig willen sommige vrouwen graag beloond worden voor de negen maanden zwangerschap en de bevalling.

Het is natuurlijk ook niet niks zo’n zwangerschap, maar de vraagt rijst of daar een geboortesieraad tegenover zou moeten staan. Baargoud (ook wel kraamgoud, werpgoud of push present genoemd) wordt steeds populairder in Nederland.

Hoewel niet alle mannen de term kennen, gaat menig vader in spe shoppen voor een mooi cadeautje om zijn vrouw te geven als de kleine is geboren.

Wat is baargoud?

Baargoud is een cadeau dat de pas bevallen vrouw op haar kraambed krijgt van haar man. Het idee erachter is dat ze hiermee beloond wordt voor het doorstaan van de zwangerschap en bevalling.

En om haar daarvoor te bedanken geven mannen dan baargoud cadeau, meestal in de vorm van een juweeltje.

© 2016 - 2022 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel