Algemene voorwaarden.

Op deze pagina vind je meer informatie over de volgende onderwerpen:

1 – Prijzen
2- Garantie
3 – Klachten
4 – Uitzonderlijk maatwerk
5 – Product ruilen?
6 – Bedenktijd/ retourneren
7 – Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven
8 – Bezorgen en verzendkosten
9 – Contactgegevens
10 – AVG Europese Privacywetgeving (Privacybeleid Mimmie sieraden Versie 2.0)

1. Prijzen

Alle genoemde prijzen op de site zijn inclusief BTW. Kortingen en aanbiedingen zijn geldig binnen de aangegeven termijn of zolang de voorraad strekt. Ik houd mij het recht voor om op elk moment prijswijzigingen door te voeren. Aan foutieve prijs invoer kunnen geen rechten worden ontleend.
De vermelde prijzen zijn exclusief eventuele verzendkosten.

2. Garantie

Kwaliteit en duurzaamheid staan op nummer één bij het vervaardigen van alle Mimmie sieraden. Dit begint al bij het inkopen van hoogwaardige materialen bij betrouwbare, nationale- en internationale leveranciers. Als klant mag je dan ook verwachten dat bij normaal gebruik, met de onderhoudstips in acht genomen, een sieraad de eigenschappen bevat zoals je die van een ambachtelijk vervaardigd sieraad mag verwachten. Op elk handgemaakt sieraad ontvang je 1 jaar garantie. ​

Let op! Controleer bij ontvangst van je bestelling direct of deze aan je verwachtingen voldoet én of er geen transportschade is ontstaan. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding hierover te maken. Maar neem voor vragen, op en/of aanmerkingen het liefst z.s.m. contact met mij op. Indien het gebrek binnen de garantie valt zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Onder de garantie vallen afgebroken onderdelen zoals sluiting, hanger, colliers e.d. Neem direct contact met mij op wanneer er onverhoopt iets los gaat of afbreekt. We bespreken samen de mogelijkheden tot een passende oplossing .

Een passend scenario zou kunnen zijn dat je het betreffende sieraad naar mij opstuurt ter beoordeling en/of reparatie (verzendkosten op rekening van de klant). Ik zal het sieraad (mits mogelijk) repareren en kosteloos naar je retourneren.

Mimmie sieraden is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor de gevolgen (of vervolgschade) als gevolg van gebruik of bewaring van de bestelde artikelen.

3. Klachten

Niet tevreden over je aankoop? Neem ten alle tijden direct contact met mij op. Ik werk met ontzettend veel passie en liefde aan elke opdracht. Ieder sieraad is ambachtelijk vervaardigd en daardoor uniek en persoonlijk. Omdat ik met natuurlijke producten werk kunnen er kleine verschillen in uiterlijk of vorm voorkomen. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan; ambacht is mensenwerk. Wanneer je klacht gegrond is zal ik je product kosteloos vervangen of repareren. Je mag binnen 7 dagen na je melding een bericht met passende oplossing van mij verwachten. Lukt het mij niet binnen deze termijn? dan zal ik tijdig hierover contact met je opnemen.

4. Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt Met daar in Uw DNA worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Om hygiënische redenen is het tevens niet mogelijk om colliers te ruilen of retour te zenden.

Ringmaat: Bij mimmie kun je zelf aangeven welke maat je wilt, je kunt voor alle zekerheid een ringmeter bestellen. Mimmie heeft de service om je ring éénmaalig te vergoten óf te verkleinen. Wel betaal je zelf de verzendkosten heen en terug van € 16,90. Doe je dit niet aangetekend dan is Mimmie sieraden niet aansprakelijk voor verlies bij het betreffende postbedrijf.

5. Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Mits dit geen maatwerk, collier of DNA sieraad is, is het helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via info@mimmioe.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

6. Bedenktijd/ retouren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (exclusief maarwerk, colliers en DNA sieraad)
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 8,40 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mimmie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

7. Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

8. Bezorgen en verzendkosten

Wil je een bestelling graag thuisbezorgd krijgen? Alle paketjes worden aangetekend verstuurt via post.nl.
De kosten van verzending bedragen: €16,90

Je ontvangt een track & trace code zodra het pakker is afgegeven bij Post.nl

9. Contactgegevens

Nicole Hummel
Mimmie Sieraden
Info@mimmie.nl
+31(0)6 46 20 27 79

Bezoek adres:
Keizerstraat 4
4132 BA Vianen
Alleen op afspraak

Plan je afspraak eenvoudig in op calendly.com/mimmiesieraden

Vrijdag 10:00 – 20.00u
Zaterdag 10:00 – 17.00u
Alleen op afspraak

Route- en openingstijden

Is de gewenste datum en/of tijd niet meer beschikbaar? Helaas is op een andere dag van de week een atelierbezoek niet mogelijk. Op de overige dagen zijn wij druk met smeden en het vullen van alle mooie sieraden.

BTW-id: NL001914282B93
kvk:67601154.

De handelsnaam van ons bedrijf is: Mimmie
Onze domeinnaam is www.mimmie.nl

10. AVG Europese Privacywetgeving​ (Privacybeleid Mimmie sieraden versie 2.0)

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 20-05-2018

Ik ben mij er van bewust dat je vertrouwen stelt in mij en mijn bedrijf. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Dat doe ik graag in begrijpelijk taal, zo snap je precies hoe ik werk.

Dit privacybeleid is van toepassing op de producten van Mimmie sieraden. Je dient je ervan bewust te zijn dat Mimmie sieraden niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen (zoals van social media). Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid van Mimmiesieraden te accepteren.

Mimmie sieraden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en bij mij in veilige handen is.

Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend opgenomen in mijn klantenbestand en gebruikt voor het contact tussen klant en Mimmie sieraden en worden NOOIT doorgegeven/verkocht aan andere partijen. Ook geld dit voor DNA: alle DNA worden vernietigt na gebruik hiervan voor uw sieraad (of op aanvraag teruggestuurd naar de klant).

Veiligheid:

Alle activiteiten op mijn website vinden plaats via een beveiligde (SSL-) verbinding. Ik ben maar een kleine webshop, maar let wel: ook ik stuur jou geen mailtjes of neem telefonisch contact met je op om je te vragen naar persoonlijke gegevens, wachtwoorden, e.d. Ik bel je hoogstens persoonlijk op om je te vragen naar je huisnummer als je die bent vergeten in te vullen bij je bestelling 😉 of als ik nog een specifieke vraag heb over het vervaardigen van je sieraad.

Gebruik van mijn diensten:

Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen je gegevens uitsluitend gebruikt worden met jouw toestemming. Bovendien houd ik mij op geen enkele wijze bezig met profilering (ik combineer geen gegevens uit meerdere bronnen om een profiel van je te bouwen om zo te kunnen inspelen op je behoeftes in marketing acties.

Derden:

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke ik gebruik ten behoeve van mijn webwinkel. Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan wordt je e-mailadres ook gebruikt om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kunt je jezelf uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.

Nog even duidelijk de partijen waarmee wij samenwerken:

Mollie is mijn betaalprovider. Het uiterst beveiligd systeem van Mollie zorgt ervoor dat je als klant op een veilige manier kan betalen via de diverse betaalmethoden (zoals bijvoorbeeld Ideal, bankoverschrijving, etc.). Bekijk hier het Privacy Beleid van Mollie.

MyParcel is mijn verzendpartner. Ook zij hebben een uiterst beveiligd systeem die een verbinding heeft met onze webshop. Naam en adresgegevens die jij bij je bestelling opgeeft als verzendadres gebruikt het systeem om een mooie verzendlabel te printen (andere gegevens worden niet met hun gedeeld). Vervolgens stuurt het systeem je ook een Track ’n Trace code naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven bij je bestelling, met een link naar de website van PostNL zodat je je pakketje in de gaten kan houden. Bekijk hier het Privacy Beleid van MyParcel.

Wellicht ten overvloede: Mimmie sieraden zal je persoonlijke gegevens dus nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Aangezien ik een eenmansbedrijf ben zal jou informatie binnen mijn bedrijf dus ook niet voor anderen inzichtelijk zijn.

Communicatie:

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden, alleen indien nodig voor het leveren van de dienst, opgeslagen op de persoonlijke computer van Mimmie sieraden of die van een derde partij als dat nodig is voor het leveren van onze diensten. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies:

Wanneer je de website bezoekt kan enige informatie worden opgeslagen (op je eigen computer) in de vorm van een cookie om je automatisch bij een volgend bezoek te herkennen. Dit soort koekjes slaan geen persoonlijke informatie op maar zijn voor je browser een hulpmiddel om het voor jou makkelijker te maken websites snel te bekijken. Het uitzetten van cookies kan dus wel je gebruik van de website en diensten beperken.

Soms worden er cookies geplaatst door sociale media. Als je ingelogd bent bij b.v. Facebook kun je hierdoor op onze website weer makkelijk een pagina zelf delen op Facebook. Ook dit zijn gewone communicatie cookies en er wordt geen persoonlijke data door ons opgeslagen.

Mimmie sieraden maakt gebruik van Google Analytics cookies. Wij hebben een bewerker-overeenkomst met Google afgesloten en vastgelegd dat wij geen van deze gegevens willen delen met Google en we maken ook geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Onze Google Analytics cookies helpen ons om de website te verbeteren en zijn volledig geanonimiseerd (het IP-adres is niet volledig te zien en dus niet terug te voeren op een individu). Wat doen we er dan bijvoorbeeld mee? We kunnen het aantal bezoekers zien, we kunnen zien op welke pagina mensen systematisch vertrekken (dan gaan we natuurlijk die pagina verbeteren) en we kunnen bijvoorbeeld zien of de meeste bezoekers in de winkel vaker naar een bepaald product kijken (dan kopen we daar wat meer voorraad van in). Dit zijn maar enkele voorbeelden. Het belangrijkste is: wij slaan geen persoonlijke data op die te herleiden is naar jou als individu ;-).

Doeleinden:

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren jouw uitdrukkelijke toestemming hiervoor heb verkregen.

Veranderingen:

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
Keuzes voor persoonsgegevens:

Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, elektronisch verkrijgen (recht van dataportabiliteit), of verwijderen (recht van bezwaar en recht op gegevenswissing) van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief:

Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie:

Je hebt op elk moment het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonlijke gegevens. Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met mij op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Als je jonger bent dan 18 jaar:

Onze website is voor iedereen toegankelijk. Maar als je jonger bent dan 18 jaar mag je volgens de wet geen persoonlijke gegevens verstrekken aan mij zonder toestemming daarvoor te hebben gekregen van je ouder(s) of voogd(en). Het is voor mij niet mogelijk om dit te controleren zonder je om verdere gegevens te vragen. Verstrek mij daarom geen gegevens als je deze toestemming (nog) niet hebt gekregen. Mocht ik bij het ontvangen van je gegevens, om welke reden dan ook, het vermoeden hebben dat je nog geen 18 bent dan zal ik contact met je opnemen en navraag doen.

Bewaartermijn persoonlijke gegevens:

Ik bewaar persoonlijke gegevens niet oneindig maar alleen zolang het nodig is om onze diensten uit te kunnen voeren. Wanneer je b.v. een account aanmaakt om altijd makkelijk en snel te kunnen bestellen, is het niet aan mij om die gegevens te vernietigen (uiteraard wel op jouw verzoek). Als je als gast een bestelling plaatst blijven je gegevens op een beveiligde manier bewaard gedurende een jaar. Dit zorgt ervoor dat ik t.a.v. van herroepingrecht en garantietermijnen mijn taken correct moet kunnen blijven uitvoeren. E-mail wisselingen die te maken hebben met bestellingen blijven ook 1 jaar bewaard om dezelfde reden. Facturen horen bij onze boekhouding en daarvoor hanteren wij de wettelijke bewaartermijnen van de belastingdienst. Data die bewaard wordt op papier in mappen zit bij mij achter slot en grendel en bij vernietiging wordt dit op een gedegen wijze vernietigd zodat de gegevens niet meer te reconstrueren zijn.

Datalek:

Per 1 januari 2016 ben ik, als webondernemer, verplicht om bij bepaalde datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Vragen en feedback:

Ik controleer regelmatig of ik aan de nieuwste regels rondom het privacybeleid voldoe. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen.