Welkom in mijn atelier.

Ben je opzoek naar een bijzonder sieraad of een uniek Mimmie moedermelk juweeltje? Je bent daarvoor meer dan welkom in ons gezellig atelier. We hebben in Leerdam een sfeervol en gezellige plek gecreëerd waar jij in alle rust en ruimte onze mogelijkheden kunt bespreken, bekijken, passen én bestellen. Kom gerust met je partner, vriend(in), vader, moeder en/of kind(jes) en geniet samen van deze bijzondere shoppingervaring.

Er is ruimte om jouw verhaal te delen, speciale wensen te bespreken en aanpassingen aan bestaande designs door te nemen. We nemen de tijd voor een heerlijke koffie of thee en wil jij ondertussen jouw kleintje voeden, daar maken we graag in alle rust ruimte voor.

We vinden het ontzettend moedig en mooi hoe ouders die een kindje moeten missen ook bij ons in het atelier hun verhaal willen delen en vol trots en liefde over hun kleintje vertellen. Dit raakt ons keer op keer en maakt het voor ons zó ontzettend belangrijk om ook voor deze lieve ouders de rust en ruimte te nemen om een bijzonder sieraad uit te kiezen en speciale wensen te bespreken. Mocht je het fijn vinden dan steken we samen een kaarsje aan in onze speciale memory cabinet waar we alle kindjes herinneren die we moeten missen en even stilstaan bij hoeveel er van ze gehouden wordt.

Wat we met de opening van het atelier extra fijn vinden is dat we van het vullen van jouw op maat gemaakte sieraad óók een bijzonder moment kunnen maken. Een afspraak om jouw sieraad op te halen en zelf te vullen biedt ons ook de mogelijkheid om naar de maat van bijvoorbeeld een ring te kijken, en waar de tijd het toelaat kunnen we dit misschien direct voor jou in orde maken! En hoe leuk is het dat je op zo’n moment ook een kijkje achter de schermen krijgt van Mimmie en hoe wij te werk gaan.

We krijgen regelmatig de vraag ‘Ik moet ver reizen voor een bezoek, is online bestellen niet mogelijk?’  De ervaring heeft ons geleerd dat een sieraad online bestellen zeker tot de mogelijkheid behoord maar in praktijk brengt dit proces meer vragen, kosten, onzekerheden én daardoor ook veel meer tijd met zich mee. Tijd die we veel liever nemen om hoogwaardig en secuur ambachtswerk te kunnen leveren en tijd die we veel liever persoonlijk met onze klanten delen.

 

Sieraden maken...

Is toch ook een beetje stoer.

Wij willen zeker zijn dat we bij elkaar passen. 

voor je een afspraak maakt kijk gerust eens op onze website rond of onze specifieke stijl overeenkomt met wat je in gedachten hebt.

Wanneer je het beste bij een andere ontwerper kunt aankloppen:

~je houd van Minimalistische

~je houd van strak

~je houd van online kopen