Navigatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de site zijn inclusief BTW. Kortingen en aanbiedingen zijn geldig binnen de aangegeven termijn of zolang de voorraad strekt. Ik houd mij het recht voor om op elk moment prijswijzigingen door te voeren. Aan foutieve prijs invoer kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie:
Op elk handgemaakt sieraad ontvang je 6 maanden garantie. ​


Kwaliteit en duurzaamheid staan op nummer één bij het vervaardigen van alle Mimmie sieraden. Dit begint al bij het inkopen van hoogwaardige materialen bij betrouwbare, nationale- en internationale leveranciers. Als klant mag je dan ook verwachten dat bij normaal gebruik, met de onderhoudstips in acht genomen, een sieraad de eigenschappen bevat zoals je die van een ambachtelijk vervaardigd sieraad mag verwachten.

Let op! Controleer bij ontvangst van je bestelling direct of deze aan je verwachtingen voldoet én of er geen transportschade is ontstaan. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding hierover te maken. Maar neem voor vragen, op en/of aanmerkingen het liefst z.s.m. contact met mij op. Indien het gebrek binnen de garantie valt zal ik kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Onder de garantie vallen afgebroken onderdelen zoals sluiting, hanger, colliers e.d. Neem direct contact met mij op wanneer er onverhoopt iets los gaat of afbreekt. We bespreken samen de mogelijkheden tot een passende oplossing .

Een passend scenario zou kunnen zijn dat je het betreffende sieraad naar mij opstuurt ter beoordeling en/of reparatie (verzendkosten op rekening van de klant). Ik zal het sieraad (mits mogelijk) repareren en kosteloos naar je retourneren.

Mimmie sieraden is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor de gevolgen (of vervolgschade) als gevolg van gebruik of bewaring van de bestelde artikelen.


Klachten:
Niet tevreden over je aankoop? Neem ten alle tijden direct contact met mij op. Ik werk met ontzettend veel passie en liefde aan elke opdracht. Ieder sieraad is ambachtelijk vervaardigd en daardoor uniek en persoonlijk! Omdat ik met natuurlijke producten werk kunnen er kleine verschillen in uiterlijk of vorm voorkomen. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan; ambacht is mensenwerk.  Wanneer je klacht gegrond is zal ik je product kosteloos vervangen of repareren. Je mag binnen 14 dagen na je melding een bericht met passende oplossing van mij verwachten. Lukt het mij niet binnen deze termijn? dan zal ik tijdig hierover contact met je opnemen.

Komen we samen écht niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.
 

Privacybeleid:
Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend opgenomen in mijn klantenbestand en gebruikt voor het contact tussen klant en Mimmie sieraden en worden NOOIT doorgegeven/verkocht aan andere partijen. Ook geld dit voor DNA Alle DNA worden vernietigt na gebruik hier van van uw sieraad.Of Teruggestuurd naar de klant. indien u hier met mij contact heeft gehad.( info@mimmie.nl)

 

Gastenboek

  • 11-11-2019 - Nicole,

    Wat een lieve mens ben jij. Je hebt me...  lees meer
  • 28-09-2019 - Ik ben super blij met mijn prachtige hangertje gevuld met...  lees meer
  • 24-09-2019 - Heel erg blij met mijn "Lian" ring met twee hartjes....  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2019 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel