Levertijden
 

Heb je een mooi sieraad gevonden op deze site óf ga je liever voor een exclusief ontworpen design? Mimmie werkt niet met voorraden waardoor alle bestelde artikelen met de hand worden samengesteld en gemaakt. Ik werk op ambachtelijke wijze met ambitie voor oude en moderne technieken. Ik stel hoge eisen aan de kwaliteit van ieder vervaardigd sieraad wat nu eenmaal meer tijd in beslag neemt dan productie.

De levertijd in het atelier is op dit moment 6 weken.

Het kan voorkomen dat jouw bestelde sieraad eerder klaar is dan de aangeven 6 weken. Dat is extra mooi meegenomen. Helaas kan ik voorafgaand aan het proces niets beloven over eventuele snellere levertijden. 

In deze online agenda plan je eenvoudig en snel een afspraak in op een voor jou geschikte dag en tijd. Met heel veel liefde en plezier ontvang ik je in mijn atelier in Vianen en zal ik je persoonlijk adviseren over diverse materialen, edelstenen en diamanten; bespreken we de mogelijkheden van DNA verwerking én ben ik natuurlijk heel benieuwd naar jouw verhaal en welke wensen ik mag verwerken in jouw one-of-a-kind ontwerp.
 

 

 

 

 

© 2016 - 2022 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel