Welkom in mijn Atelier

Ben je opzoek naar een bijzonder sieraad? Of ben je geïnteresseerd in een specifiek Mimmie juweeltje? Naast dat we de gehele collectie online aanbieden ben je ook meer dan welkom in ons gezellig atelier in Vianen. Het is zelf aan te raden om bij voorkeur je sieraad met jouw persoonlijke wensen in het Atelier te bestellen. Het is niet alleen makkelijker om de collectie te bekijken en te passen, het is ook nog eens veel gezelliger! We hebben in Vianen een sfeervol en gezellige plek gecreëerd waar jij in alle rust en ruimte alle mogelijkheden kunt bekijken, passen en bestellen. Je bent samen met jouw partner, vriend(in), vader, moeder en kind(jes) meer dan welkom om samen van deze bijzondere shoppingervaring te genieten.

Er is ruimte om jouw verhaal te delen, speciale wensen te bespreken en aanpassingen aan bestaande designs door te nemen. We nemen de tijd voor een heerlijke koffie of thee en wil jij ondertussen jouw kleintje voeden, daar maken we graag in alle rust ruimte voor.

We vinden het ontzettend moedig en mooi hoe ouders die een kindje moeten missen bij ons in het atelier hun verhaal met ons willen delen en vol trots en liefde over hun kleintje vertellen. Dit raakt ons keer op keer en maakt het voor ons zó ontzettend belangrijk om ook voor deze lieve ouders de rust en ruimte te nemen om een bijzonder sieraad uit te kiezen en speciale wensen te bespreken. Mocht je het fijn vinden dan steken we samen een kaarsje aan in onze speciale memory cabinet waar we alle kindjes herinneren die we moeten missen en even stilstaan bij hoeveel er van ze gehouden wordt.

We krijgen vaak de reactie ‘Ik moet ver reizen voor een bezoek, is online bestellen niet handiger?’ Het is inderdaad mogelijk om een sieraad online te bestellen, alleen zijn er voordat we kunnen starten met smeden nog een paar belangrijke stappen die we moeten doornemen. Zo is er de verzendkit, Deze ontvang je na een online bestelling per post en dient ook per post, met daarin jouw moedermelk, geretourneerd te worden. Wanneer de verzendkit retour is aangekomen in ons atelier gaan we zo snel mogelijk met jouw design aan de slag maar gaan ook de 8 weken levertijd pas in. Deze 8 weken worden ruim ingeschat omdat materialen op voorraad moeten zijn, er naast smeden ook tijd voor winkelbezoek wordt ingepland en vanwege de hoeveelheid bestellingen die open staan. Voor elk sieraad nemen we de tijd die nodig is om hoogwaardig en secuur ambachtswerk te kunnen leveren, dus ‘eventje snel iets maken’ zit er bij ons niet in. Heb je jouw sieraad mogen ontvangen maar heb je vooraf de ringmaat misschien een beetje verkeerd ingeschat? We passen de maat van de ring met alle plezier, en de eerste keer kosteloos, voor je aan. Maar houd ook hier rekening met de bijkomende verzendkosten en de tijd die hiervoor ingepland moet worden.

Maak van je bezoek aan Vianen een gezellig dagje uit! Wanneer je een afspraak hebt ingepland om naar onze Mimmie collectie te komen kijken, te passen en/of bestellen willen we je zeker aanraden om van dit bijzondere bezoek een gezellig middagje uit te maken! De binnenstad van Vianen biedt volop mogelijkheden om heerlijk te eten en drinken én te shoppen. Zo kun je bij De meiden van de Voorstraat terecht voor bijzondere hebbedingetjes voor in huis, mooie accessoires en kleding. En zijn wij persoonlijk ook helemaal gek van de schoenencollectie van het Panterhuis. Deze en nog veel meer leuke boutiques, bekende winkels en gezellige terrasjes en restaurants maken je bezoek aan Mimmie helemaal compleet. Een dagje Utrecht is natuurlijk ook helemaal gezellig en maar 10 minuten rijden vanaf Vianen.

Wat we met de opening van het atelier ook zo fijn vinden is dat we van het vullen van jouw op maat gemaakte sieraad óók een bijzonder moment kunnen maken. Een afspraak om jouw sieraad op te halen en zelf te vullen biedt ons ook de mogelijkheid om naar de maat van bijvoorbeeld een ring te kijken, en waar de tijd het toelaat kunnen we dit misschien direct voor jou in orde maken! En hoe leuk is het dat je op zo’n moment ook een kijkje achter de schermen krijgt van Mimmie en hoe wij te werk gaan.

We doen er alles aan om van jouw wens tot het eindresultaat een gedenkwaardige herinneringen te maken. Eentje waar wij met veel liefde aan hebben gewerkt en die jij hopelijk met heel veel liefde en trots zult dragen.


Plan je atelierbezoek online

 

Mimmie Sieraden
Keizerstraat 4
4132 BA  Vianen

Route- en parkeerinformatie


dinsdag 10.00 - 17.00u
donderdag10.00 - 20;00u
Zaterdag 10.00 - 17.00u

Alleen op afspraak

Plan je afspraak eenvoudig in op calendly.com/mimmiesieraden

Is de gewenste datum en/of tijd niet meer beschikbaar? Helaas is op een andere dag van de week een atelierbezoek niet mogelijk. Op de overige dagen is Nicole druk met smeden en vullen van alle mooie sieraden :)

 

© 2016 - 2022 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel