Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Joelle
  Traantjes van vreugde in mn ogen bij het openen van dit uiterst verzorgde pakketje! Bedankt Nicole voor uw snelle, correcte en zorgzame werkwijze. Ik heb nu een geborgenheid-juweel voor altijd wat alleen maar meer en meer waarde gaat kunnen krijgen als er in de toekomst (hopelijk) nog ooit kindjes
  /moedermelkhartjes mogen bijkomen... Tevens BEDANKT voor het extra cadeautje!!! XxX
 • Geplaatst door Karlijn
  Heel erg bedankt voor dit prachtige sieraad.
 • Geplaatst door Mandy
  Ontzettend blij met mijn levensboom hanger en mooie ketting. Nog mooier dan op het plaatje! Ik krijg er ontzettend veel complimenten over. Heel bijzonder en inderdaad een echte blikvanger!
 • Geplaatst door Nina
  Ik bestelde de gouden oorknopjes en kreeg deze vandaag binnen. Zo mooi! Ik blijf er steeds naar kijken en vind het zo'n bijzonder idee dat dit van mijn eigen melk gemaakt is. Een mooi aandenken aan een hele bijzondere periode en ik kan het echt aan iedere vrouw aanraden om zichzelf zoiets cadeau te doen!
 • Geplaatst door Marijse
  Wauw! Wat een top-vrouw is dit toch!
  Nadat ik ruim een jaar geleden bij iemand anders een moedermelk sieraad had gekocht waar ik maar niet aan kon wennen, de stap genomen om een andere ring te laten maken.
  Vele berichtjes zijn er heen en weer gegaan en wat ben ik nu blij en trots op de ring (en ketting!) die ik nu draag! Nicole wilde altijd meedenken en heeft uiteindelijk naast het maken van de nieuwe ring, mijn 'stomme ring' omgetoverd tot 3 prachtige hangertjes!!
  Met zoveel liefde en passie gemaakt! en altijd open, blij en liefdevol in haar contact.

  Als mn rekening het weer aankan bestel ik heel graag nog meer moois bij nicole!
 • Geplaatst door Samantha Henkelman Bonen
  Na vele vragen van mij heeft Nicole het mooiste sieraad aller tijden voor mij gemaakt. Precies naar mijn wens heeft ze een hanger gevuld met mijn moedermelk. Iedere voeding kijkt mijn dochter Emma trots omhoog naar de hanger en daarna dankbaar naar mij.
 • Geplaatst door Anita
  Een prachtige ring mogen ontvangen! en wat een absolute topservice. Er was wat miscommunicatie wat Nicole echt heel erg netjes heeft opgelost.
 • Geplaatst door Leonieke de Jong
  Vandaag mijn complete ketting ontvangen. Prachtig! Nicole is een kunstenares in haar vak! Van mijn man mocht ik mijn baargoud zelf kiezen, na lang twijfelen gekozen voor de levensboomhanger. De levensboom staat centraal tijdens het huwelijk van mijn ouders, al jaren. Ik heb onze dochter het leven geschonken door haar te baren en zelf te voeden. Het moest dus wel de levensboom worden met mijn melk. Prachtig! Ik krijg ook veel complimenten! Door een fout bij de post kreeg ik pas later mijn ketting, maar Nicole is altijd vriendelijk, goed bereikbaar en reageert heel snel. Ze staat open voor vragen en ideeën, alles kun je met haar overleggen. Als verrassing kreeg ik nog oorhangers erbij! Niets anders dan lof voor deze kunstenares!! nogmaals bedankt
 • Geplaatst door Alysha Zoontjens
  Zojuist mijn sieraden binnen die ik middels een actie heb gekocht binnengekregen. Ondanks dat ik de hanger gratis kreeg heeft Nicole toch aan al mijn wensen voldaan binnen 1,5 week had ik beide sieraden binnen en ben middels foto’s op de hoogte gehouden van het proces. Een echt aanrader, in mijn sieraden zaten moedermelk, haartjes en navelstreng. Nicole reageer snel en denk fijn mee, je bent een topper 💕💕💕
 • Geplaatst door Marloes
  Prachtig sieraad vandaag ontvangen. Een droom komt in vervulling dit neemt niemand me meer af... wat er ook gebeurt.
  Mimmie levert kwaliteit en liefde❤️
 • Geplaatst door Nicole
  Pracht sieraden geleverd gekregen, nouja sterker nog zelf bij het vullen geweest en mogen helpen. Na de geboorte van ons zoontje wilde ik heel graag borstvoeding geven. De melk mocht hij nog niet direct maar ik begon fanatiek met kolven al snel kreeg ik de tip om van de moedermelk een sierraad te laten maken. Na 7 veelste korte weken overleed ons zoontje en kwam de drang naar een mooi sierraad met moedermelk steeds meer. Vanaf het eerste mailtje was het contact met Nicole super! Ik wilde graag een ring met as en melk. Nicole nodigde mij uit om bij het vullen aanwezig te zijn en om zelf de as mee te verwerken. Dit was super om te mogen doen onder het genot van een kop thee, gezellig geklets en wat tranen heb ik samen met Nicole de mooiste sieraden gemaakt! nu kijk ik dagelijks naar mijn mooie ring met as en moedermelk, mijn mooie oorbellen met moedermelk en een plukje haar en de ketting met as. Zo kan ik mijn kleine mannetje toch altijd een beetje bij me dragen!
 • Geplaatst door Claudia
  Vandaag heb ik mijn bestelling binnen gekregen.. Wauw echt super mooi geworden het hartje gevuld met moedermelk en haarlokjes van mijn zoon!!
  en als cadeau de oorstekers.

  Ik ben er echt super blij mee!! Bedankt
 • Geplaatst door Sabrina
  Een tijdje geleden mijn mooie hartjeshangertje aangekregen met de haarlokjes van mijn twee zoontjes zo heb ik ondanks ik bij de eerste geen bv gegeven heb toch iets moois van hen beiden altijd bij mij , ik heb het sinds niet meer uitgedaan
  Helaas is mijn bv aan het stoppen terwijl ik toch graag nog wat had verder gedaan , Maarja wat hij gehad heeft neemt niemand ons nog af
  Ik ga van de laatste druppels nog een mooie ring bestellen om het borstvoeden voor altijd af te sluiten en dan hebben we toch een mooie herinnering aan deze mooie bijzondere tijd
  Je levert prachtig werk !! En je moet ook helemaal niet lang wachten , topservice ik ga zeker nog reclame maken als ik iemand weet die bv geeft
 • Geplaatst door Lize Cans
  Vandaag mijn ring en hanger ontvangen met moedermelk en een haarlokje. Wat is het mooi!!! Zo leeft onze 1 jaar borstvoeding voor altijd verder .
  De hanger is voor Lili, die krijgt ze wanneer ze 18 wordt .
  Wat ben ik blij dat ik bij jou heb besteld, het resultaat is prachtig!!!!
  Dankjewel!!!!
 • Geplaatst door Laura
  Hier nog een tevreden klant. Ik was opzoek naar een mooie herinnering en kwam via Google bij mimmie terecht. Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten, dus heb ik Nicole gebeld. Zij gaf mij een goed gevoel en samen hebben we de mogelijkheden en ideeen besproken. Echter, dit had ik nooit verwacht. Zo mooi, zo dierbaar en met zoveel liefde en passie gemaakt. Bedankt Nicole!
 • Geplaatst door Samantha
  Zo werd ik 30 dit jaar.. Ik wilde absoluut geen cadeaus en wilde die hele dag gewoon vergeten.. en toen kwam hét cadeau van mijn familie... onvergetelijk,prachtig en tot tranen toe toen ik men prachtige ketting kreeg. Met alle namen van men 6 schatten en de moedermelk van men jongste spruit. Ik kan men hele mooie borstvoedingsperiode eindelijk voor altijd bij me dragen. Heeeel erg bedankt voor de snelle service en zulk prachtig geschenk.
 • Geplaatst door Sanne
  Hey Mimmie,
  Ik wil je vertellen
  Hoe blij elke dag me de moedermelk ring nog maakt.
  Subtiele aanwezigheid van Lou altijd kortbij mij...

  Ik heb hem behalve de keer dat ik Rens (aug '18) verloor nooit meer uitgedaan en de ring was ook het eerste wat ik terug aan deed...

  Bedankt nog na al die maanden
  Voor de mooie subtiele herinneringen aan wat niet mocht zijn ❤❤❤
 • Geplaatst door Bianca
  Vandaag heb ik en mijn dochter onze armband aangekregen & wauw wat is die mooi! Wat jij hebt kunnen maken van mijn mama-goud is echt prachtig. Bedankt dat je dit hebt kunnen maken, zo kan ik het altijd bij me dragen.
  Ik ben echt ontzettend blij met wat ik aangekregen heb.
  Enorm bedankt en doe zo verder!
 • Geplaatst door Tineke Veluwenkamp
  Vandaag de ring binnengekregen met de laatste druppels borstvoeding. Nog mooier dan verwacht! Zo bijzonder om deze periode nu af te sluiten en op deze manier voor altijd bij me te kunnen dragen.
  Lieve Nicole, dank voor je mooie werk, het meedenken en het eerder kunnen maken en versturen van de ring ivm mijn verjaardag.

  Heel erg blij mee!

  Lieve groet, Tineke
 • Geplaatst door Marjan
  Hoi! Vandaag mijn bestelde hangertjes & ketting ontvangen! Zooooo mooi! Zo verliefd! Ik zou het elke bv-mama aanraden om een juweeltje met 'het wit goud' te laten maken, een prachtig aandenken aan een mooie, geweldige, prachtige, genietende tijd met je kindje! 😍❤
  Bedankt Nicole! 😘
 • Geplaatst door Chantal
  Vandaag kreeg ik de hanger, een mooi rondje met 3 hartjes er in.
  Wat is die prachtig geworden.
  Elke hartje staat voor een kindje, mijn wondertje die ik heb mogen en kunnen voeden.
  Een dubbele betekenis heeft deze hanger.
  Ons eerste kindje heb ik wel moedermelk kunnen geven, een klein poosje helaas na een strijd van 10 weken kon hij niet meer,
  En is hij overleden.
  Na dit kindje mochten we nog 2 kindjes ontvangen en ook deze 2 kindjes hebben ik zelf kunnen voeden.
  Nu zit deze tijd en deze herinnering van 3 verschillende kindjes en emoties en gebeurtenissen in 1 prachtig siraad.
  Communicatie was top. Serves top.
  Ik ben een gelukkig moeder.
 • Geplaatst door Marloes
  Vandaag heb ik mijn sieraden ontvangen die ik een tijdje geleden bij mimmie heb besteld.

  Wat zijn ze goed gelukt en wat ben ik er blij mee.
  ik kreeg er zelfs nog een extra hartje bij als kado.

  Als je iets persoonlijks zoekt wat wat van jou en je kindje is, kun je hier echt mooie dingen bestellen.
  Ik zal het iedereen aanraden want het is echt persoonlijk en echt mooi

  Nogmaals heel erg bedankt
  Groetjes Marloes
 • Geplaatst door Marlous Mol
  Vandaag ontving ik het gouden moedermelk juweel *kindjes in moeders buik* dat jij met liefde voor mij gemaakt hebt. Wat ben ik er blij mee... letterlijk in de wolken zelfs. Ook was ik erg blij met de foto's die je stuurde van de voortgang, zo kon ik mij nog meer verheugen op dit mooie persoonlijke juweel. Ik zal het vanaf vandaag met liefde dragen.
 • Geplaatst door Iris
  Hoi nicole,
  Vandaag mijn ring gekregen en als kado oorbellen er bij. Super mooi zijn ze. Ik zal ze met liefde dragen!

  Groetjes iris
 • Geplaatst door Judith
  Vandaag mijn moedermelk sierraad binnen gekregen...
  Super blij mee!
  Heel erg mooi gemaakt en super service!
  Echte aanrader!
 • Geplaatst door Karin
  Wouw!! In het echt nóg mooier dan op de foto's.
  Zo blij met mijn mooie gouden druppel. Wat leuk te weten dat deze door maar 3 moeders gedragen wordt.. Dit maakt hem nog unieker. Het is een flinke investering geweest maar voor mij dubbel en dwars waard!!

  Wat een bijzondere periode sluit ik hiermee af!
  Letterlijk mijn laatste druppels melk na 6 maanden met heel veel liefde gevoed te mogen hebben.

  Bedankt Nicole,
  Voor de prettige communicatie en prachtige hanger. Hij wordt met trots en liefde gedragen.
 • Geplaatst door Kitty
  Lieve Nicole,

  Het is ondertussen al even geleden maar wat ben ik blij en dankbaar met mijn mooie levensboom hanger! Mijn dochter vind hem ook erg mooi dus draag hem helaas niet elke dag anders blijft hij niet heel .
  Maar de oorbellen die ik er bij kreeg wel. Ik krijg er zo veel complimenten over! En raad je aan bij alles en iedereen die maar wil. Een vriendin heeft gelijk ook besteld toen ze zag wat ik had besteld.
  Bedankt voor de herrinnering aan voor mij een nog lopend avontuur! En ik denk dat er in de toekomst nog wel een sierraad van jou komt!

  Veel liefs Kitty.
 • Geplaatst door Ana
  Eindelijk tijd om iets te plaatsen in je gastenboek :-) Dankjewel Nicole voor de super service en het prachtige juweeltje dat ik van jou heb mogen ontvangen. Niks was je te gek en je hebt prachtig werk afgeleverd. Ik draag mijn ketting met ontzettend veel plezier en trots! Een mooi en bijzonder aandenken aan de borstvoedingsperiode. Dankjewel!
 • Geplaatst door Jeanine Wildeboer
  Wauw, net mijn sieraden binnen gekregen. Ik ben helemaal verliefd. Ze zijn echt ontzettend mooi, de ring & het hartje! Dankjewel Mimmie voor de fijne communicatie en snelle service! Ik zal je aan iedereen aanraden & iedereen overhalen die twijfelt! Wauw wauw wauw!

  Liefs, Jeanine
 • Geplaatst door Lin
  Hey Nicole,
  Super, Super, SUPER bedankt voor de prachtige moedermelkjuwelen! Ze zijn in het echt NOG mooier dan op de foto's!
  Er was een misverstandje gebeurd maar dat is super opgelost!
  Nogmaals heel erg bedankt!
  Ik ga deze met zeer veel trots dragen!
  Ik wens je een fijne vakantie toe en blijf doen waar je goed in bent; prachtige juwelen maken! 😍😘
 • Geplaatst door Saar
  Wauw, prachtig! Nog mooier dan ik had verwacht! Voor mij betekent het heel veel om mijn borstvoedingsperiode op deze manier te kunnen afsluiten. De verpakking is heel mooi verzorgd, zo wil ik er nog meer krijgen Erg bedankt Mimmie!
 • Geplaatst door Marvin
  Ik ben enorm goed geholpen door Nicole. Ondanks dat ik laat was met het bestellen van een moedermelksieraad, heeft zij mij met een spoedbestelling kunnen helpen. We hebben goed contact onderhouden en het sieraad was op tijd bezorgd.

  Het moedermelksieraad zelf is prachtig gemaakt. Mijn vrouw, die dit als verjaardagscadeau kreeg, is er erg blij mee. Het sieraad was veilig en goed verpakt, voorzien van een mooi kaartje en een goede beschrijving voor bescherming en onderhoud.

  Ik zou Mimmie.nl zeker aanbevelen!
 • Geplaatst door Mariska
  In 1 woord WOW wat een geweldige mooie sieraden heb ik mogen ontvangen.

  Nicole ontzettend bedankt voor al jou liefde en toewijdig die je in de sieraden hebt gestopt. Het was het wachten meer dan waard
 • Geplaatst door ELINE
  Mijn bestelling ontvangen en er super blij mee bedankt! Nog mooier als ik had durfen dromen
 • Geplaatst door Sharon hoornaert
  Hallo Mimmie!

  Daarnet de bestelling ontvangen en wouw!! Wat ben ik verliefd wat een prachtig werk die je levert 😍 de mooiste souvenir die ik ooit in mijn bezit zal hebben! Dikke dikke merci ❤️❤️❤️
 • Geplaatst door Serife
  Vertrouwen had ik er zeker in maar dat mijn ketting zo mooi zou worden zou ik me nooit kunnen voorstellen. Heel bijzonder om de moedermelk en haarlokje van mijn kleine te dragen. Bedankt voor alle moeite en de oordopjes als cadeau.

  Liefs,

  Serife
 • Geplaatst door Romy
  Wauw! Het eerste wat ik dacht toen ik mijn pakket opende. Een mooie armband met een dierbare herinnering aan de borstvoedingstijd met mijn dochter. Bedankt voor dit onwijs mooie sieraad, ik draag hem met trots!
  Liefs Romy
 • Geplaatst door Kim
  Hoi Mimmie,

  Mag ik je hartelijk bedankt voor mijn prachtige sieraad? Ik draag hem met veel trots, zo blij dat de haartjes van mijn beide kindjes zijn verwerkt in een mooie ketting. Ik ben er heel erg blij mee! Ook nog bedankt voor het beantwoorden van al mijn vragen en het mooie extra cadeautje wat ik erbij heb gekregen. Top!

  Hartelijke groet! Kim
 • Geplaatst door Anne-Renske
  Lieve Nicole!

  Super bedankt voor mijn prachtige ring, oorbellen en hangertje! Heel bijzonder om voor altijd een blijvende herinnering te hebben aan de speciale borstvoedingsmomentjes met mijn dochtertje! Met liefde gemaakt, dat zie je gelijk! Bedankt!

  Lieve groetjes,
  Anne-Renske
 • Geplaatst door Iris
  Super blij met mijn prachtige bedels voor aan mijn armband😍 gevuld met mijn eigen melk om het voor eeuwig bij me te dragen. Heel erg bedankt Nicole, echt boven mijn verwachting. 💙
 • Geplaatst door Marian
  Hoi geachte

  Wat maakt u mooie dingen.
  Ik had een vraagje doe jij ook honden tandjes ergens in verwerken? Zo ja wat zijn de mogelijk heden en prijs.

  Dank u groetjes MK
 • Geplaatst door Franca
  Helemaal super! 4 kleine mini tandjes zijn verwerkt in een hanger. Super lief werd ik behandeld, snel kreeg ik de verzendkit en vrij vlot daarna de hanger compleet met de tandjes er in.. een lief kaartje er bij ook nog. Ik ben gelukkig! Wat een geweldig mooie hanger!
 • Geplaatst door Angelique
  Een prachtig persoon, dat bovenal haar hart laat spreken. Nicole werkt vanuit haar gevoel, en weet dat gevoel te vertalen naar prachtige sieraden - en daarmee een tastbare herinnering voor het leven. Daar valt geen prijskaartje aan te hangen. Voor mijzelf heeft Nicole mijn eerste borstvoedings-avontuur vastgelegd in een dierbaar hartje, waarin een haarlokje van mijn dochtertje is verwerkt. Van onschatbare waarde en voor altijd. Tevens heeft zij voor mijn moeder -die kortgeleden haar lieve hond verloor- een uitzondering gemaakt en een hanger gecreëerd met hondenhaar. Het bracht mijn moeder tot tranen, zoveel betekende het voor haar.

  Een prachtmens met een prachtig talent, aan wiens deur ik hopelijk nog vaak mag kloppen voor een nieuw sieraad!
 • Geplaatst door Nicolien
  Ik ben zo blij met mijn moedermelk ring! Zo mooi gemaakt en het contact met Nicole was ook prettig. Bedankt voor deze prachtiger herinnering aan een mooie tijd!
 • Geplaatst door Kathleen Horsmans
  borstvoeding geven was een heel avontuur. het was een periode met ups en downs. Downs omdat het niet altijd wou lukken, downs omdat de melk niet altijd goed genoeg was, downs omdat het vaak zo uitputtend was. Maar vooral ups wanneer je kleintje tegen je aanligt, ups wanneer hij voldaan naar je kijkt wanneer hij klaar is met drinken, ups wanneer je even gewoon een momentje met hem alleen hebt,... ups omdat we het samen geprobeerd hebben! Als ik terugkijk naar die periode wordt ik emotioneel en krijg ik het warm vanbinnen, het bezorgt me een krop in mijn keel.. "ze worden zo snel groot" klinkt het cliché, maar verdorie, het is ook zo! Daarom zocht ik op internet een manier om deze periode voor eeuwig vast te leggen, en kwam ik bij Mimmie terrecht.. geen seconde spijt gehad! Nicole is een pracht van een vrouw die op ieder moment van de dag voor je klaar staat, een vlotte babbel met je doet en een prima service levert. Dankzij aar werk, heb ik voor eeuwig een herinnering aan een bijzondere periode in mijn leven, een bijzonder moment dat voor eeuwig gekoesterd wordt door een mooie hanger in een ketting. Het hangertje hangt kort aan mijn hart, een plekje waar het voor eeuwig zal zitten!!!
 • Geplaatst door Kristien
  Ik had nog 1 potje moedermelk in de vriezer van mijn tweeling.. wou het bewaren, was toch wel speciaal... maar gewoon in de vriezer? toen kwam ik toevallig bij mimmie’s moedermelkjuwelen terecht... dat was de ideale manier om zoiets speciaal te verzilveren.. heb nu mijn jolie oorhangers ontvangen en ze zijn prachtig! Een verborgen schat in een mooie verpakking.. Alweer een dolgelukkige mama! En dan toch nog even vermelden... wat een topservice qua verloop van de bestelling!!
 • Geplaatst door Joyce van der Star
  Vandaag m’n armbandjes ‘puur mama’ (1 voor mijzelf en 2 voor mijn dochtertjes) en hartjes oorstekers binnen gekregen, die ik op 26 maart s avonds laat pas had besteld! Meteen die avond had ik al contact met Nicole en had ze de site aangepast zodat ik 2 kinderarmbandjes kon bestellen! Echt persoonlijk en wat een service!! Vandaag dus binnen en.... oh wat zijn ze mooi! Echt zoals op de foto! Zo trots op deze sieraden... geef nu een jaar en een week borstvoeding... zo bijzonder om dit nu ‘vereeuwigd te hebben’!!!
  Nicole, super bedankt en ga door met je mooie werk!!
  Lieve groet,
  Joyce
 • Geplaatst door Yvon
  Lieve Nicole,
  Ik kan haast niet wachten op de ketting. Ik ben nu al verrast door je warmte, persoonlijkheid en creativiteit. Het idee de haartjes van onze ukkies zo in het hart te leggen dat ze hetzelfde liggen als in mijn buik vind ik zo bijzonder.
  Zo fijn in deze tijd waar alles steeds zakelijker en onpersoonlijk wordt.
  Groetjes,
  Yvon
 • Geplaatst door Carmen
  Dankjewel voor het prachtige sieraad! Ik ben er zo blij mee! Ook de communicatie en leverbibg verliepen zeer vlot.
  Dankjewel!
 • Geplaatst door Johanna
  Lieve Nicole, wat een topper ben je. Je dacht direct actief mee voor het ontwerp. Je luistert naar de wensen die er zijn. En dan nog je (kunst)werk zelf. Met als resultaat een perfecte ring. Fijntjes, precies passend bij mij.
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 12-12-2018 - Traantjes van vreugde in mn ogen bij het openen van...  lees meer
 • 10-12-2018 - Heel erg bedankt voor dit prachtige sieraad. lees meer
 • 30-11-2018 - Ontzettend blij met mijn levensboom hanger en mooie ketting. ...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2018 Mimmie moedermelk sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel