Informatie.

Meest gestelde vragen

Het antwoord hierop is eigenlijk: oneindig! Het maakt voor de verwerking helemaal niet uit of de melk vers, gekoeld of ingevroren is (geweest). Geen enkel probleem dus als de melk al jaren oud is! Er is ook maar weinig nodig: 1 á 2 milliliter is voldoende om te kunnen verwerken in jouw unieke en gepersonaliseerde sieraad.

Je kunt het meenemen tijdens je eerste shopafspraak óf tijdens een nieuwe afspraak waarin we het samen verwerken in jouw pasgemaakt design. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de moedermelk, tussen deze twee afspraken in, bij mij in het atelier voor je te bewaren.

Veel klanten vinden het een speciale en unieke ervaring om hun eigen sieraad, onder de juiste begeleiding, zelf te kunnen vullen! Als jouw juweel klaar is laat ik jou dat z.s.m. weten en plannen we samen een nieuwe vulafspraak in!

Samen met een gecertificeerd chemicus heb ik een uniek conserveermiddel (chemische verbinding, oftewel ‘oxide’ ) ontwikkeld.Na veel testen en verbeteren zijn we daar natuurlijk erg trots op. Het ziet er dan ook prachtig uit! Het is tevens ook mogelijk om kleine stukjes tand of ander dna-materiaal (haar, as, navelstreng) in moedermelk en/of emaille te verwerken.

Ook oud goud en/of erfstukken kan ik voor je omsmelten en gebruiken voor een nieuw ontwerp. Deze sieraden zijn soms niet meer van deze tijd of voldoen niet aan jouw persoonlijke stijl maar hebben wél die emotionele waarde waardoor het zo bijzonder is om deze toch te gaan dragen. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Een nieuw sieraad laten maken van je oude goud kan al vanaf  €699,-

Mimmie in de media.

Contact.

Nicole Hummel
Mimmie Sieraden
Info@mimmie.nl
+31(0)6 46 20 27 79
(Plan eenvoudig een belafspraak
in via onze Calendly agenda)

Openingstijden:
Dinsdag 10.00-17.oou
Vrijdag 10.00-17.oou
Zaterdag 10.00-17.oou
Alleen op afspraak

*Ben ik even niet bereikbaar of reageer ik niet op WhatsApp?  Op boventaande dagen ontvang ik ook klanten in mijn atelier en werken wij samen aan een prachtig nieuw design, vullen we een bijzonder sieraad of bespreek ik alle mogelijkheden en wensen persoonlijk met klanten. Óf ik ben druk met smeden van alle mooie sieraden en heb even geen handen vrij. Ik probeer je bericht z.s.m. en het liefst binnen 48 uur te beantwoorden.

BTW-id: NL001914282B93
KVK nummer: 67601154
Vestigingsnummer: 000036125636