Skip to main content

Veelgestelde (moedermelk) vragen

Mimmie is dé specialist in moedermelk sieraden

Moedermelksieraad bestellen:

Van 14 of 18 karaats geel-, wit- of roségoud maak ik vele soorten sieraden: zoals gepersonaliseeerde hangers, kettingen, armbanden en oorbellen.

Omdat de juweeltjes zo bijzonder en uniek zijn kunnen deze besteld worden in mijn atelier. Je kunt hiervoor eenvoudig een shop afpraak voor maken in de deze online agenda!  maar ook online heb ik een kleine collectie die je kunt bestellen.

Het vloeibarengoud:

De meestgestelde vraag is: Wat is de houdbaarheidsdatum van melk om deze nog te kunnen verwerken in een gepersonaliseerd sieraad?

Het antwoord hierop is eigenlijk: oneindig! Het maakt voor de verwerking helemaal niet uit of de melk vers, gekoeld of ingevroren is (geweest). Geen enkel probleem dus als de melk al jaren oud is! Er is ook maar weinig nodig: 1 á 2 milliliter is voldoende om te kunnen verwerken in jouw unieke en gepersonaliseerde sieraad.

Hoe krijg je de melk bij mij?

Je kunt het meenemen tijdens je eerste shopafspraak óf tijdens een nieuwe afspraak waarin we het samen verwerken in jouw pasgemaakt design. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de moedermelk, tussen deze twee afspraken in, bij mij in het atelier voor je te bewaren.

Hoe bijzonder is het om zelf je sieraad te kunnen vullen?

Veel klanten vinden het een speciale en unieke ervaring om hun eigen sieraad, onder de juiste begeleiding, zelf te kunnen vullen! Als jouw juweel klaar is laat ik jou dat z.s.m. weten en plannen we samen een nieuwe vulafspraak in!

De moedermelk verwerk ik in emaille (glassoort) en termoharders:

Samen met een gecertificeerd chemicus heb ik een uniek conserveermiddel (chemische verbinding, oftewel ‘oxide’ ) ontwikkeld.Na veel testen en verbeteren zijn we daar natuurlijk erg trots op. Het ziet er dan ook prachtig uit! Het is tevens ook mogelijk om kleine stukjes tand of ander dna-materiaal (haar, as, navelstreng) in moedermelk en/of emaille te verwerken.

Oud goud of erfstukken verwerken in een nieuw design:

Ook oud goud en/of erfstukken kan ik voor je omsmelten en gebruiken voor een nieuw ontwerp. Deze sieraden zijn soms niet meer van deze tijd of voldoen niet aan jouw persoonlijke stijl maar hebben wél die emotionele waarde waardoor het zo bijzonder is om deze toch te gaan dragen. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Een nieuw sieraad laten maken van je oude goud kan al vanaf  €700,-

Een moedermelk sieraad is een uniek juweeltje en een waardevolle herinnering!